Кав'ярня "Осінні смаколики"

2019-11-05

/Files/images/2019-2020_nr/IMG-e653e10dc9111e71b58e17321238e110-V.jpg
05.11.2019р. в ЗДО "Лісова казка" відбулося осіннє свято "Кав'ярня "Осінні смаколики". Свято підготували вихованці старшої логопедичної групи "Пізнайко" на чолі з вихователем Євстратенко Л.В. та музкерівником Теплюк Л.В. Їм допомагали: директор закладу Савченко Л.А. (Власниця кав'ярні), вчитель-логопед Горбенко О.Г. (Ревізор), помічник вихователя Близнюк О.М. (Офіціант).
До кав'ярні були запрошені не лише діти, а й їхні батьки. Однак дорослі, щоб потрапити до святкового залу, мали виконати інтелектуальне завдання, що його їм запропонувала Власниця кав'ярні (директор Савченко Л.А.). Користуючись прийомами мнемотехніки, мами й тата успішно відшукали свої столики у святовому залі.
Частували відвідувачів кав'ярні барвистими коктейлями із пісень, таночків та гумору. Не давали нікому сумувати ні кумедний Карлсон (вихователь Євстратенко Л.В.), ні Адміністратор кав'ярні (музкерівник Теплюк Л.В.), які постійно розважали гостей дотепними жартами та запрошували до участі у різноманітних іграх та конкурсах. Найбільше припав усім до смаку танок з м'ячами.
Перевірити санітарний стан кав'ярні, якість страв та обслуговування завітав Ревізор, роль якого майстерно виконала вчитель-логопед Горбенко О.Г. Врахувавши схвальні відгуки відвідувачів кав'ярні, Ревізор урочисто вручив Власниці кав'ярні золоту карту "Ревізор рекомендує".
Побачити більше можна у Галереї - 2019/2020 н.р.
Кiлькiсть переглядiв: 165

Коментарi