• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Семінар-практикум «Використання платформи Ментаніум для інтелектуального розвитку дітей дошкільного віку»

Семінар-практикум «Використання платформи Ментаніум для інтелектуального розвитку дітей дошкільного віку»

2024-03-04

/Files/images/2023-2024_nr/mentanum/титул.jpg
Сучасній людині вкрай важливо мати активне творче та критичне мислення, вміти мислити системно, навчитися виокремлювати із суцільного інформаційного потоку дані, необхідні й достатні для вирішення проблеми, ефективно та швидко опрацювати їх та застосувати.
Такий тип мислення можна і треба розвивати. Заняття з креативного та критичного мислення формують у людини гнучкість, діапазон, системність, оригінальність мислення, впевненість в собі, критичність, уміння мислити протиріччями.
04.03.2024р. вихователь ЗДО «Лісова казка» Мельник М.О. провела для педагогів закладу семінар-практикум «Використання платформи Ментаніум для інтелектуального розвитку дітей дошкільного віку». Марина Олексіївна ознайомила колег з електронною веб платформою Ментаніум, де на основі прогресивних методик (ментальна арифметика, ейдетика, нейрогімнастика, теорія вирішення винахідницьких задач) створені онлайн тренажери для інтелектуального розвитку як дітей, так і дорослих.
Марина Олексіївна поділилася досвідом використання деяких з тренажерів у роботі з дітьми дошкільного віку, відзначивши їх ефективність та результативність. Педагоги спробували виконати завдання, запропоновані Мариною Олексіївною на тренажерах «Абакус», «Бджола», «Сортувальник», «Бібліотека», «Витребеньки», «Шульте». Розповідаючи про розвиток асоціативного мислення та мовлення дошкільнят, Марина Олексіївна запропонувала до уваги колег техніку «Дощечки» та «Горнятка».
Педагоги подякували Марині Олексіївні за цікавий семінар-практикум.

/Files/images/2023-2024_nr/mentanum/01.jpg/Files/images/2023-2024_nr/mentanum/02.jpg/Files/images/2023-2024_nr/mentanum/03.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 38

Коментарi