• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Семінар-практикум "Використання коректурних таблиць у роботі з дітьми дошкільного віку"

Семінар-практикум "Використання коректурних таблиць у роботі з дітьми дошкільного віку"

2023-03-24

/Files/images/2022-2023_nr/korekturn_tablits/титул.jpg

Творча взаємодія дорослих і дітей потребує спільного ігрового чи пізнавального інтересу. Одним з ефективних засобів пробудження інтересу до спільної діяльності є робота з коректурними таблицями — своєрідна інформаційно-інтелектуальна гра, розгорнута в часі і просторі.Саме цій темі був присвячений семінар-практикум "Використання коректурних таблиць у роботі з дітьми дошкільного віку", що відбувся 23.03.2023р. у ЗДО "Лісова казка". Семінар для педагогів закладу підготувала вихователь-методист Левковська Г.В. У супроводі мультимедійної презентації Галина Володимирівна ознайомила педагогів із основними завданнями, які доцільно давати дітям при роботі з коректурними таблицями.
З огляду на різноманітність завдань, які можна опрацьовувати завдяки коректурним таблицям, Галина Володимирівна звернула увагу колег на важливість використання коректурних таблиць під час інтегрованих занять.
Педагоги взяли участь у ігрових вправах "Хто уважний?", "Що спільне?", "Якої казки не стало?" з використанням коректурних таблиць "Герої казок", "Українські народні казки", "Йдемо до школи".
В якості різновиду роботи з коректурними таблицями Галина Володимирівна запропонувала учасникам ігрові вправи з дидактичною рамкою - "Збери казкові предмети", "Знайди адресу" та ін.
Наприкінці семінару Галина Володимирівна повідомила, що коректурні таблиці в електронному вигляді розташовано у віртуальному методичному кабінеті ЗДО "Лісова казка" та надано доступ педагогам закладу для подальшого використання таблиць у роботі з дітьми. Також педагоги отримали комплекти дидактичних рамок.
Педагоги подякували Галині Володимирівні за цікавий семінар-практикум.

/Files/images/2022-2023_nr/korekturn_tablits/20230419_133455.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 91

Коментарi