Підсумкова педрада

2022-06-14

/Files/images/2021-2022nr/pdsumkova_pedrada/сайт_титул.jpg
13.06.2022р. в режимі Zoom-конференції, яку організувала директор ЗДО «Лісова казка» Савченко Л.А., відбулася педрада «Підсумки освітньо-виховної роботи ЗДО «Лісова казка» за 2021-2022 навчальний рік».
У супроводі презентації виступила вихователь-методист Левковська Г.В. Галина Володимирівна відзначила участь педагогів у методичній роботі закладу протягом навчального року. Зокрема, високу оцінку отримали вихователі Мельник М.О. та Свирид Т.А. за організацію методичної платформи «Використання Ментаніуму в освітньому просторі для сучасних дітей». Також Галина Володимирівна схвально відгукнулася про роботу практичного психолога Чубирки Д.В., яка підготувала для педагогів закладу семінари-практикуми «Бути в ресурсі – головна мета сьогодення», «Вправи з арттерапії для відновлення ресурсу педагогів», тренінгове заняття «Світ емоцій та почуттів дитини. Емоційний інтелект».
Аналізуючи організаційно-педагогічну роботу, Галина Володимирівна відзначила оновлений формат та національно-патріотичну спрямованість заходів, що проводилися в закладі протягом навчального року, зокрема, Дня дошкілля, Дня єднання, Дня вишиванки. Музичні ранки та розваги – «У пошуках козацького одягу», «Посвята в козачата», «Як з’явився борщ», «Від Різдва до Водохреща», «Стрітення» - також давали можливість педагогам долучати дітей до українських традицій, української культури та української історії. І хоч через війну довелося працювати та підтримувати зв’язок з сім’ями вихованців дистанційно, педагоги організували онлайн-виставки дитячих малюнків «За мир в Україні!», «Зустрічаємо Великдень!».
Як зазначила Галина Володимирівна, вихованню патріотизму у дошкільнят сприяв і флешмоб «Ой, у лузі червона калина!», участь у якому взяли як педагоги, так і вихованці «Лісової казки».
Говорячи про безпеку життєдіяльності, Галина Володимирівна підкреслила, що протягом навчального року вирішенню цього питання як з вихованцями закладу, так і з працівниками, приділялася належна увага. Про це, крім щоденних бесід, ігор, занять з дітьми, свідчать також спеціально організовані заходи: навчання працівників з надання першої допомоги постраждалому, заняття для дошкільників «Небезпечні предмети» під час екскурсії до Броварської пожежної частини № 21, спортивна розвага «Пожежники на тренуванні», тренінг «Дії під час надзвичайної ситуації».
Закріпленню у дітей знань про правила дорожнього руху сприяли екскурсії та заняття за межами закладу: заняття-квест «Багатство осіннього парку», вулицями рідного міста, екскурсія на залізничний вокзал.
Галина Володимирівна відзначила також активну участь педагогів та їх акторську майстерність під час проведення музичних свят та розваг: «Як Колобок Осінь знайшов», «Чарівна скриня Осені», «Як діти картоплю визволяли», ляльковий театр «Дружні звірята», «Добрі вчинки запалюють зірки», новорічні ранки.
Позитивну оцінку отримала робота вихователів з батьками, зокрема, щодо проведення батьками майстер-класів для дітей: «Хто фізкультурою займається, той здоров’я набирається!», «Йога для маленьких», «Тренування з боксу».
Галина Володимирівна подякувала педагогам за дистанційну роботу в умовах воєнного стану, а також за надані фото та відео матеріали, що давали можливість висвітлювати роботу «Лісової казки» на сайті закладу.
Виступила директор Савченко Л.А., яка подякувала педагогам за участь у підготовці та проведенні Дня захисту дітей, відзначивши командну взаємодію, ініціативність та творчість працівників. Людмила Анатоліївна надала рекомендації щодо роботи з батьками з питання літнього оздоровчого періоду. А також порадила вихователям використовувати інформаційні матеріали з рубрики «Літній оздоровчий період» на сайті закладу.
Галина Володимирівна ознайомила педагогів з результатами анкетування щодо підготовки до нового навчального року, яке було запропоноване їм у віртуальному методичному кабінеті ЗДО «Лісова казка».
Директор Савченко Л.А. та вихователь-методист Левковська Г.В. подякували педагогам за роботу протягом цього навчального року та висловили сподівання на мирний початок нового навчального року.
/Files/images/2021-2022nr/pdsumkova_pedrada/20220614_160924.jpg
Кiлькiсть переглядiв: 202

Коментарi