Поради від учителя-логопеда

2022-06-03

/Files/images/2021-2022nr/vpravi_na_dihannya/_роз_к дихання_.jpg
Правильне дихання є необхідною умовою для розвитку мовлення, оскільки дихальна система – це не що інше, як енергетична база для процесу мовлення. Дихання впливає на звуковимову, артикуляцію і голос. Приділяючи увагу постановці правильного мовленнєвого дихання малюка в ранньому дитинстві, можна уникнути багатьох порушень мовлення у майбутньому.
Вчитель-логопед Горбенко О.Г. створила відео-консультації для батьків про те, як можна розвивати мовленнєве дихання дошкільнят вдома. Відео містять цікаві ігри та вправи, які допоможуть малюкам навчитися правильно дихати, а також цікаво проводити дозвілля з батьками. Крім того, у відео Олександра Григорівна надає практичні поради з виконання вправ на дихання, щоб вони приносили користь та задоволення для дітей. Взаємне спілкування дитини з батьками є запорукою правильного і виразного мовлення, тому батьки повинні стати першими помічниками для своєї дитини.
Переглядайте відео за посиланням:

- Ігри на кухні

- Ігри на дихання власноруч

- Дихання із серветками
та грайте з дітьми вдома. В «Логопедичній скриньці» на нашому сайті ви знайдете не лише ігри та вправи для розвитку мовленнєвого дихання, а й чимало іншої корисної інформації щодо розвитку мовлення дошкільнят.

/Files/images/2021-2022nr/vpravi_na_dihannya/20220603_192538.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 167

Коментарi