Дистанційна робота педагогів

2022-05-10

/Files/images/2021-2022nr/distantsyna_robota/М,О,.jpg
Педагоги ЗДО «Лісова казка» продовжують працювати дистанційно. Спираючись на методичні рекомендації «Як здійснювати освітню діяльність у режимі воєнного стану» та «Алгоритм підготовки відеозаняття для дошкільників», вихователі готують для дітей відеозаняття з різних розділів програми. Так, вихователь Шкапа М.А. систематично створює для своїх вихованців цікаві відеозаняття, вміло поєднуючи у них мультфільми, роботу з дидактичними посібниками, виготовленими власноруч та показ виконання творчих завдань з малювання, аплікації чи ліплення. До теми «Пташиний двір» Марина Анатоліївна підготувала для дошкільнят відеозаняття «Квочка і курчата», а також , «Качка йде, каченят веде». Вихователь Демчишина Т.Д. для мовленнєвого розвитку своїх вихованців зробила відеозапис розучування віршів з елементами пальчикової гімнастики.
Для тренування дитячого мозку вихователь Свирид Т.А. широко використовує в роботі з дітьми нейрогімнастику (нейробіку). Саме тому запропонувала старшим дошкільникам вправи з кольоровими м’ячиками.

/Files/images/2021-2022nr/distantsyna_robota/свирид.jpg

Вчитель-логопед Горбенко О.Г. провела індивідуальне заняття з автоматизації звуків [л], [р] в складах і словах, а також заняття з формування лексико-граматичних категорій мови на тему: «Професії моїх батьків».

/Files/images/2021-2022nr/distantsyna_robota/2.jpg

Педагоги закладу систематично підвищують свій фаховий рівень, опрацьовуючи публікації психолого-педагогічного спрямування, слухаючи онлайн-вебінари та займаючись на онлайн-курсах.

/Files/images/2021-2022nr/distantsyna_robota/IMG-3b961526e420a15ebaae101a78baa09a-V.jpg

Крім того, педагоги виготовляють дидактичні посібники, ігри для роботи з дітьми.

/Files/images/2021-2022nr/distantsyna_robota/20220509_163044.jpg

Для поліпшення організації освітнього процесу в дистанційному форматі методичною службою ЗДО «Лісова казка» у співпраці з адміністрацією закладу було створено рубрику «В умовах війни». Рубрика систематично поповнюється новими онлайн-матеріалами з різних тем: рекомендації щодо організації онлайн-занять, психологічна підтримка дітей та дорослих, безпека життєдіяльності.
Кiлькiсть переглядiв: 156

Коментарi