Малі зимові олімпійські ігри

2020-01-29

/Files/images/2019-2020_nr/IMG_2174.JPG
"Швидше, вище, сильніше!" - під таким девізом 29.01.2020р. в ЗДО "Лісова казка" пройшли Малі зимові олімпійські ігри". Змагання між вихованцями старших груп "Капітошка" та "Пізнайко" організувала інструктор з фізвиховання Наливайко В.П. Їй допомагала музкерівник Теплюк Л.В.
Дошкільнята спробували свої сили у традиційних зимових видах спорту - лижах, санках, біатлоні, хокеї. Активними учасниками були і вихователі, які змагалися у ходьбі на лижах.
І хоч обидві команди докладали всіх зусиль у прагненні до перемоги, з мінімальною перевагою перемогли вихованці старшої логопедичної групи "Капітошка", за що отримали заслужені медалі. Команда групи "Пізнайко" отримала медалі за почесне 2-е місце та бурхливі оплески команди суперників. Судді ж (директор ЗДО Савченко Л.А. та вчитель-логопед Горбенко О.Г.) відзначили в учасниках змагань наполегливість, точність виконання рухів та командний дух. Завершилося свято спорту традиційним фото обох команд на пам'ять. Більше дивіться в Галереї - 2019/2020 н.р.
Кiлькiсть переглядiв: 173

Коментарi