• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Семінар-практикум "Школа ігромайстерності вихователя"

Семінар-практикум "Школа ігромайстерності вихователя"

2020-01-24

/Files/images/2019-2020_nr/титул.JPG
Гра як продуктивний вид діяльності дитини є ефективним засобом та інструментом досягнень педагогогічної мети при відповідній організації ігрового простору та майстерному володінні аудиторією.
Саме "секретам" ігромайстерності був присвячений семінар-практикум "Школа ігромайстерності вихователя", що відбувся 24.01.2020р. в ЗДО "Лісова казка". Семінар для педагогів закладів дошкільної освіти м.Бровари проводив М.М.Шуть - кандидат педагогічних наук, доцент Харківського державного педагогічного університету ім.Г.С.Сковороди, лауреат міжнародних професійних конкурсів композиторів, педагогів, конкурсів ігромайстерності.
Під час теоретичної частини семінару педагоги ознайомилися зі структурою та принципами організації гри. Зупинившись на ключових моментах, що забезпечують успіх гри, Микола Миколайович акцентував увагу на творчих здібностях, якими має володіти ігромайстер.
В зв'язку з цим Микола Миколайович провів майстер-клас з організації гри за участю старших дошкільників ЗДО "Лісова казка". Діти залюбки пограли з відомим ігромайстром в гру "Сонечко в долоньці".
Також учасникам семінару було запропоновано взяти участь в іграх, що передбачають колективну взаємодію: "Муха", "Яблучко-грушка", "Пір'їнки", "Каруселі", "Рукавички" та ін.
Учасники подякували М.М.Шутю за цікавий семінар-практикум, фото з якого дивіться в Галереї - 2019/2020 н.р.
Кiлькiсть переглядiв: 345

Коментарi