• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Семінар-практикум "Мнемотехніка - технологія ефективного засвоєння інформації"

Семінар-практикум "Мнемотехніка - технологія ефективного засвоєння інформації"

2018-02-05

/Files/images/2017-2018_nr/IMG-09ea412e27a8a2f7cb65257ce5c99890-V.jpg

05.02.2018р. в ДНЗ "Лісова казка" відбувся семінар-практикум "Мнемотехніка - технологія ефективного засвоєння інформації", який підготувала вихователь-методист Левковська Г.В. В ході семінару педагоги ознайомились з прийомами мнемотехніки, взяли участь у тренінгу з розвитку асоціативних навичок. Галина Володимирівна провела також майстер-клас із розучування віршів за допомогою прийомів мнемотехніки. В звязку з цим вихователь старшої логопедичної групи "Капітошка" Мельник М.О. поділилася з присутніми досвідом розучування віршів напамˊять з використанням вищезгаданої технології.
З педагогами було розглянуто питання програмових вимог щодо мовленнєвого розвитку дошкільників у різних вікових групах. Вихователь-методист Левковська Г.В. підкреслила необхідність ознайомлення дітей з українським фольклором як для мовленнєвого розвитку, так і з метою патріотичного виховання. З огляду на це учасникам семінару було запропоновано виконати практичне завдання "Асоціативний малюнок".
Семінар-практикум проходив в рамках підготовки до педагогічної ради "Використання інноваційних освітніх технологій для інтелектуально-мовленнєвого розвитку дошкільників в процесі ознайомлення з українським фольклором" і мав на меті підвищити професійний рівень педагогів з даного питання.

Кiлькiсть переглядiв: 207

Коментарi