Конструктор "Зуб"

2017-11-14

/Files/images/2017-2018_nr/IMG_4341.JPG

Одними з найефективніших форм роботи з дітьми, які сприяють їх всебічному розвитку, є заняття з конструювання та будівельно-конструкційні ігри. В процесі конструювання у дітей розвиваються пізнавальні психічні процеси, дрібна моторика пальців, вдосконалюється координація рухів рук, формується емоційно-вольова сфера та виховується естетичний смак.
Саме тому завдяки батькам, які вболівають за повноцінний розвиток своїх дітей, в старшій логопедичній групі "Капітошка" зовсім недавно зˊявився конструктор "Зуб". Найцікавіше в іграх з цим конструктором - досліджувати, придумувати і відкривати нові способи будування все нових і нових моделей, які підкаже фантазія. А фантазувати для дошкільнят - це природньо. Тому конструктор "Зуб" - справжній скарб для вихованців "Капітошки". Сучасний, яскравий, міцний, має рухливі у зˊєднанні деталі, що дозволяє коригувати стійкість збудованої конструкції, деталей вистачає на велику кількість дітей - чи не найголовніші переваги конструктора, який вартий того, щоб задовольнити потребу дітей у розвитку.
Адміністрація та педагоги закладу щиро вдячні батькам старшої логопедичної групи "Капітошка" за активну позицію у розвитку своїх дітей та співпрацю з ДНЗ "Лісова казка"!

Кiлькiсть переглядiв: 183

Коментарi