• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Педрада "Взаємозв'язок ЗДО і родини у вирішенні питання фізичного розвитку дитини"

Педрада "Взаємозв'язок ЗДО і родини у вирішенні питання фізичного розвитку дитини"

2021-12-24

/Files/images/2021-2022nr/pedrada_vzamozvyazok_zdo__rodini_u_virshenn_pitannya_fzichnogo_rozvitku_ditini/20211224_111457.jpg
24.12.2021р. в ЗДО "Лісова казка" відбулася педрада "Взаємозв'язок ЗДО і родини у вирішенні питання фізичного розвитку дитини". У супроводі презентації, яку підготувала вихователь-методист Левковська Г.В., педагоги обговорили форми взаємозв'язку між закладом дошкільної освіти та сім'ї, які вони використовують у вирішенні питання фізичного розвитку дошкільнят.
Про організацію роботи з батьками з вищезгаданого питання у другій молодшій групі "Сонечко" розповіла вихователь Євстратенко Л.В. Відзначивши значення фізичних вправ для здоров'я дитини, Лілія Василівна презентувала відеоролики занять дітей вдома, надіслані батьками її вихованців.
Вихователь Демчишина Т.Д. прокоментувала схожі відеоролики, що їх надіслали батьки вихованців середньої групи "Бджілка". Тетяна Дмитрівна зупинилася на питанні здорового харчування, що відіграє важливу роль у повноцінному фізичному розвитку дитини.
Про здорове харчування йшлося також у виступі вихователів Свирид Т.А. та Литовченко О.В. Реалізовуючи зміст програми "Впевнений старт", вихователі організували з дітьми середніх та старших груп приготування вітамінних овочевих і фруктових салатів, які діти залюбки потім скуштували.
Вихователь старшої логопедичної групи "Капітошка" Мельник М.О. поділилася досвідом проведення ранкової гімнастики зі своїми вихованцями та їх батьками. Марина Олексіївна відмітила схвальні відгуки батьків та їх пропозиції щодо систематичності проведення спільної ранкової гімнастики батьків з дітьми.
Вихователь-методист Левковська Г.В. відзначила систематичність розваг за участю батьків, які організовує вихователь Мельник М.О. З огляду на це Галина Володимирівна позитивно оцінила проведення розваги "У пошуках козацького одягу" у старших групах закладу.
Діти дуже радіють та пишаються своїми батьками, коли ті приймають участь у різних заходах, що організовуються у садку. З огляду на це вихователь Свирид Т.А. поділилася враженнями від уроку фізкультури, який провів для дітей старшої логопедичної групи "Пізнайко" тато одного з вихованців. Тетяна Андріївна відмітила, що дітям надзвичайно сподобалося займатися з учителем фізкультури у просторому шкільному спортзалі.
Про те, як проходило тренування з боксу з вихованцями середньої групи "Теремок", розповіла вихователь Сосновська Я.В. За словами Ярослави Володимирівни, тато, який проводив тренування, задумався щодо професії дитячого тренера з боксу.
Вихователь Мельник М.О. відзначила зацікавленість старших дошкільнят заняттям з йоги, яке проводила з ними мама однієї з вихованок. Марина Олексіївна презентувала також малюнки, плакати, буклети на тему: "Спортивний вихідний у нашій сім'ї", виготовлені вихованцями старшої групи "Капітошка" разом з батьками.
Вихователі першої молодшої групи "Курчатко" Чубирка Д.В. та Киричек М.А. розповіли про організацію конкурсу "Найкраща доріжка здоров'я" у батьківському вайбер-чаті своєї групи. Дарья Валеріївна та Марина Анатоліївна презентували доріжки здоров'я, які за результатами голосування батьків отримали найбільше голосів.
Виступила директор закладу Савченко Л.А. з аналізом результатів анкетування, яке було запропоновано батькам в рамках місячника "Здоров'я молоді - здоров'я нації". Людмила Анатоліївна відмітила, що більшість батьків на надають значення загартуванню, фізичним вправам та прогулянкам на свіжому повітрі для здоров'я дітей. Людмила Анатоліївна наголосила на важливості просвітницької роботи серед батьків у питаннях, що стосуються зміцнення здоров'я дошкільнят.
Директор закладу Савченко Л.А. та вихователь-методист Левковська Г.В. позитивно оцінили різноманітність форм роботи з батьками у вирішенні питання фізичного розвитку дошкільнят та порекомендували педагогам продовжувати цю роботу і надалі.
Наприкінці педради вихователь-методист Левковська Г.В. нагадала колегам тему наступної педради та окреслила основні напрямки підготовки до неї.
Фото педради "Взаємозв'язок ЗДО і родини у вирішенні питання фізичного розвитку дитини" можна побачити у Галереї - 2021/2022 н.р.

/Files/images/2021-2022nr/pedrada_vzamozvyazok_zdo__rodini_u_virshenn_pitannya_fzichnogo_rozvitku_ditini/20211224_115039.jpg

/Files/images/2021-2022nr/pedrada_vzamozvyazok_zdo__rodini_u_virshenn_pitannya_fzichnogo_rozvitku_ditini/241221.jpg

/Files/images/2021-2022nr/pedrada_vzamozvyazok_zdo__rodini_u_virshenn_pitannya_fzichnogo_rozvitku_ditini/IMG-47d1f78f6abcac31f80b93a467c727c4-V.jpg

/Files/images/2021-2022nr/pedrada_vzamozvyazok_zdo__rodini_u_virshenn_pitannya_fzichnogo_rozvitku_ditini/IMG-dc36442b655b4113b119463a520726eb-V.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 112

Коментарi