• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Педрада "Підсумки освітньо-виховної роботи ЗДО "Лісова казка" за 2019-2020 н.р."

Педрада "Підсумки освітньо-виховної роботи ЗДО "Лісова казка" за 2019-2020 н.р."

2020-06-10

/Files/images/2019-2020_nr/IMG-664e4507e0efda435952057b87a7d0fc-V.jpg
10.06.2020р. в ЗДО "Лісова казка" відбулася педрада "Підсумки освітньо-виховної роботи ЗДО "Лісова казка" за 2019-2020 н.р." Педраду розпочала директор закладу Савченко Л.А. Людмила Анатоліївна зазначила, що карантин вніс певні корективи в роботу колективу. Наголосила на важливості дотримання правил під час адаптивного карантину.
Виступила вихователь-методист Левковська Г.В. з довідкою про стан освітньо-виховної роботи в ЗДО "Лісова казка" за 2019-2020 н.р. Галина Володимирівна відзначила, що протягом навчального року за програмою "Впевнений старт" працювали не лише старші, а й середні групи. Серед пріоритетних форм, методів, засобів організованої освітньої діяльності, що проводилися педагогами закладу відповідно до програми "Впевнений старт", Галина Володимирівна відмітила "Коло друзів", об'єднання дітей у мікрогрупи, інтелектуальні карти, різноманітні руханки, виставки-презентації дітьми своїх діяльнісних досягнень, дитячий фільм-зал.
Аналізуючи питання формування навичок конструктивної взаємодії дошкільників у підгрупах, Галина Володимирівна наголосила на важливості створення педагогами мотивації для дітей, після чого провела з колегами бліц-опитування "Способи мотивації дітей до об'єднання у підгрупи".
Галина Володимирівна позитивно оцінила організацію свят та розваг у закладі, в тому числі й на тему безпеки життєдіяльності.
Високу оцінку отримала робота з батьками, організована протягом навчального року вихователями Мельник М.О., Євстратенко Л.В., Свирид Т.А.
Виступила вихователь старшої логопедичної групи "Капітошка" Мельник М.О., яка поділилася досвідом створення та використання в роботі з дітьми інтелектуальних карт. Марина Олексіївна продемонструвала колегам карти, створені нею разом з дітьми до тем: "Етикет", "Україна", "Італія", "Моє хоббі", "Що потрібно, щоб бути здоровим?" та ін.
Вихователь середньої групи "Теремок" Демчишина Т.Д. запропонувала до уваги педагогів інтелектуальні карти до тем: "Різні домівки", "Домашні улюбленці у нашому дворі", "Мешканці лісу" та ін.
Директор закладу Савченко Л.А. звернула увагу педагогів на тематичні плакати до програми "Впевнений старт", які дають широкі можливості щодо їх використання для мовленнєвого, логіко-математичного, соціально-морального розвитку дітей, формування знань з безпеки життєдіяльності тощо.
Виступила вчитель-логопед Горбенко О.Г. з рекомендаціями вихователям щодо роботи з мовленнєвого розвитку дітей в різних вікових групах.
Позитивно оцінюючи роботу педагогів із самоосвіти, директор Савченко Л.А. відзначила участь педагогів у семінарах-практикумах, майстер-класах, тренінгах, що проходили протягом навчального року у ЗДО "Лісова казка", а також у методичних заходах не лише міського, а й всеукраїнського рівня. Також Людмила Анатоліївна позитивно оцінила участь педагогів у фахових онлайн-вебінарах під час карантину. Зростанню фахової майстерності, за словами Людмили Анатоліївни, сприяли також опрацювання публікацій у віртуальному методичному кабінеті ЗДО "Лісова казка", створеному вихователем-методистом Левковською Г.В.
Вихователь-методист Левковська Г.В. націлила педагогів на те, що віртуальний методичний кабінет є постійнодіючим поряд з іншими формами методичної роботи в закладі.
Директор Савченко Л.А. зупинилася на питанні літнього оздоровлення дітей в умовах адаптивного карантину. Порекомендувала вихователям ретельно продумувати та організовувати ігри з дітьми з дотриманням соціального дистанціювання.
Насамкінець вихователь-методист Левковська Г.В. повідомила присутнім результати електронного анкетування педагогів у віртуальному методичному кабінеті щодо вибору завдань плану освітньо-виховної роботи закладу на наступний навчальний рік.
Підводячи підсумки педради, директор Савченко Л.А. та вихователь-методист Левковська Г.В.подякували педагогам за плідну роботу протягом навчального року та надали рекомендації щодо підготовки до нового навчального року.
Кiлькiсть переглядiв: 229

Коментарi