Чергова онлайн нарада

2020-05-07

/Files/images/2019-2020_nr/1.png
07.05.2020р. директор ЗДО "Лісова казка" Савченко Л.А. провела чергову онлайн нараду з працівниками закладу. Під час наради Людмила Анатоліївна повідомила, що хоч Уряд і обіцяє послабити з 11 травня обмеження, пов'язані з карантином, дошкільні заклади, як і всі заклади освіти в Україні, залишаються зачиненими на невизначений термін. В зв'язку з цим Людмила Анатоліївна зупинилася на особливостях роботи працівників в умовах карантину. Зокрема, директор наголосила на необхідності підтримки зв'язку між вихователями та батьками вихованців. Нагадала педагогам про онлайн заняття від БФ "Щаслива лапа" (Happy Paw) "Ми і тварини на карантині".
Також Людмила Анатоліївна запропонувала вихователям організувати з батьками збір фотоматеріалів для виставки до Дня матері "Я і моя матуся".
Людмила Анатоліївна зупинилася на питанні проведення весняного двомісячника з благоустрою території закладу. Наголосила на важливості дотримання правил індивідуального захисту в умовах карантину та подякувала працівникам за участь у благоустрої.
Виступила вихователь-методист Левковська Г.В., яка зазначила, що сьогодення спонукає до пошуку альтернативних шляхів комунікації та взаємодії між педагогами в рамках їх професійної діяльності. В зв'язку з цим Галина Володимирівна зупинилася на особливостях функціонування нещодавно створеного нею віртуального методичного кабінету та відмітила педагогів, які вже розпочали роботу з матеріалами, розміщеними в кабінеті.
Також Галина Володимирівна звернула увагу педагогів на роботу сайту ЗДО "Лісова казка" та вказала на необхідність поширення інформації про сайт серед батьків вихованців.
Кiлькiсть переглядiв: 183

Коментарi