• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Майстер-клас "Використання методики Ментаніум у роботі з дітьми дошкільного віку"

Майстер-клас "Використання методики Ментаніум у роботі з дітьми дошкільного віку"

2019-11-21

/Files/images/2019-2020_nr/20191121_134749.jpg
21.11.2019р. в ЗДО "Лісова казка" відбувся майстер-клас для педагогів "Використання методики Ментаніум у роботі з дітьми дошкільного віку". Майстер-клас провела вихователь старшої логопедичної групи "Капітошка" Мельник М.О.
Ментаніум - це методика всебічного розвитку когнітивних і афективних функцій мозку, емоційного інтелекту, а також гармонізації емоційно-чуттєвої взаємодії між людьми. Заняття з Ментаніуму не скасовують і не заміняють предметні заняття, а доповнюють курс матеріалом, який буде цікавий та корисний не лише дітям з яскраво вираженими творчими здібностями, а й таким, що добре виконуючи репродуктивні завдання, часто пасують перед завданнями творчого характеру.
Про все це розповіла на майстер-класі вихователь Мельник М.О., яка побувала 21.10.2019р. на тренінгу з Ментаніуму. Марина Олексіївна також ознайомила колег з методичним посібником "Розробки занять за методикою Ментаніум для дітей 3-4 років та 5-6 років". Тренер провела з учасниками майстер-класу ігрові вправи для тренування пам'яті на тренажері "Бджола", вправи з навчання усним обчисленням на тренажерах "Абакус", "Сортувальники", "Розкидайко" тощо.
Під час майстер-класу педагоги також поповнили свій арсенал вправ з нейрогімнастики, що їх запропонувала Марина Олексіївна.
Сподобалися всім ігрова вправа з ейдетики "Впізнай на дотик".
Педагоги подякували Мельник М.О. за цікавий майстер-клас.
.
Кiлькiсть переглядiв: 215

Коментарi