Овочевий тиждень

2019-09-13

/Files/images/2019-2020_nr/IMG-8543d8a58812e166efbf11b3cd920518-V.jpg
З 10 по 13 вересня 2019р. в старшій логопедичній групі "Пізнайко" ЗДО "Лісова казка" проходив Овочевий тиждень, який організувала для своїх вихованців вихователь Опенько С.С. Кожен день був присвячений певному овочу. Так у вівторок відзначали День помідора. З допомогою вихователя діти з'ясували корисні властивості червонобокого красеня, порівняли різні сорти помідорів, які принесли з дому. Пізнавальним було для дошкільнят дізнатися, як можна отримати сік за допомогою витискача.
В День моркви влаштували конкурс найкращого знавця віршів про моркву. З'ясувавши надзвичайну користь моркви для здоров'я, нове слово "фреш" вивчали, потім його готували і куштували. Залюбки посмакували діти і морквяним салатом.
Наступного дня старші дошкільнята випробували сили у приготуванні вітамінного салату з огірка. Для гарного кольору шкіри вихователь Світлана Сергіївна запропонувала також своїм вихованцям маску для обличчя з огірка.
Насамкінець, у п'ятницю, щоб не образились інші овочі, діти з вихователем влаштували овочеву вечірку. Всім без винятку сподобалася гра "Впізнай на смак". Також діти залюбки взяли участь у конкурсі віршів та загадок про овочі.
І батьки, і діти виявили неабияку фантазію, виготовивши поробки з овочів. Не обійшлося і без овочевого танцполу, де "овочі" продемонстрували свої танцювальні вміння.
Ось так цікаво та насичено завдяки творчій енергії вихователя Опенько С.С. та активній участі батьків пройшо Овочевий тиждень у старшій логопедичній групі "Пізнайко". Більше можна побачити в Галереї - 2019/2020 н.р.
Кiлькiсть переглядiв: 118

Коментарi