• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Педрада "Організація освітньо-виховного процесу в 2019-2020 н.р."

Педрада "Організація освітньо-виховного процесу в 2019-2020 н.р."

2019-09-02

/Files/images/2019-2020_nr/20190909_135440.jpg

02.09.2019р. в ЗДО "Лісова казка" відбулася педагогічна рада на тему: "Організація освітньо-виховного процесу в 2019-2020 н.р.". На педраді виступила директор закладу Савченко Л.А., яка подякувала педагогам за організацію літньо-оздоровчого періоду. Також Людмила Анатоліївна ознайомила присутніх з підсумками огляду готовності груп і закладу в цілому до нового навчального року, відзначивши творчий підхід педагогів до створення предметно-розвивального середовища в групах.
Вихователь-методист Левковська Г.В. ознайомила колег з питаннями плану освітньо-виховної роботи ЗДО "Лісова казка" на 2019-2020 н.р., звернувши увагу педагогів на форми методичної роботи, що заплановані на навчальниий рік. Галина Володимирівна зупинилася на змісті освітньої програми "Впевнений старт" для дітей середнього дошкільного віку. Слід зазначити, що програма "Впевнений старт" була апробована минулого року в старших групах ЗДО "Лісова казка". Цьогоріч за програмою будуть працювати не лише старші, а й середні групи закладу.
З метою активізації знань педагогів про основні форми, методи та засоби організації освітньої діяльності згідно програми "Впевнений старт" вихователь-методист Левковська Г.В. провела з присутніми міні-квест "Види діяльності" та ігрову вправу "Пазли".
Підводячи підсумки педради, директор ЗДО "Лісова казка" Савченко Л.А. наголосила, що програма "Впевнений старт" реалізує державну політику у сфері гуманітарної освіти, враховує стратегічний курс розвитку системи освіти України щодо питань її доступності та якості для кожної дитини. Саме тому педагогам важливо в повній мірі забезпечити необхідний розвивальний простір для дошкільників та співпрацю з батьками, а також вчителями початкової школи, які впроваджують программу НУШ (нова українська школа).

Кiлькiсть переглядiв: 167

Коментарi