• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Семінар-практикум "Використання інтелектуальних карт в освітньо-виховній роботі ДНЗ"

Семінар-практикум "Використання інтелектуальних карт в освітньо-виховній роботі ДНЗ"

2018-10-29

/Files/images/2018-2019_nr/IMG-187dfa8da4c365f918023f46e18510e9-V.jpg

29.10.2018р. завідувач ДНЗ "Лісова казка" Савченко Л.А. провела для педагогів закладу семінар-практикум "Використання інтелектуальних карт в освітньо-виховній роботі ДНЗ". Людмила Анатоліївна виступила перед колегами з презентацією "Інтелектуальні карти як засіб реалізації інтегрованого змісту освіти та формування світогляду дитини".
Прикладом використання інтелектуальних карт в ДНЗ "Лісова казка" є схеми-моделі до тематичного планування, які розробила до програми розвитку дитини дошкільного віку "Українське дошкілля" вихователь-методист Левковська Г.В., та за якими педагоги закладу працюють шість років поспіль. З огляду на зміни в кадровому складі, Галина Володимирівна вкотре презентувала педагогам методичний конструктор "Пізнаємо світ разом", авторами якого є Н.Гавриш та І.Кіндрат. В основі методичного конструктора лежить планування за блочно-тематичним принципом.
Галина Володимирівна поділилася досвідом використання інтелектуальних карт при розробці інтегрованих занять, а також надала практичні рекомендації щодо створення карт самими педагагами.
Людмила Анатоліївна провела з учасниками семінару майстер-клас зі створення інтелектуальної карти до теми "Ліс".

Кiлькiсть переглядiв: 263

Коментарi