Педрада

2018-09-03

/Files/images/2018-2019_nr/педрада.jpg

03.09.2018р. в ДНЗ "Лісова казка" відбулося засідання педагогічної ради на тему: "Організація освітньо-виховного процесу в 2018/2019 навчальному році". Завідувач закладу Савченко Л.А. підвела підсумки літнього оздоровчого періоду та повідомила про результати огляду готовності груп до нового навчального року.
Вихователь-методист Левковська Г.В. ознайомила педагогів з планом освітньо-виховної роботи закладу на 2018/2019 навчальний рік.
Завідувач ДНЗ Савченко Л.А. презентувала педагогам освітню програму для дітей старшого дошкільного віку "Впевнений старт", за якою в цьому навчальному році працюватимуть старші групи ДНЗ "Лісова казка". При цьому Людмила Анатоліївна відмітила, що реалізація програми "Впевнений старт" в рекомендованому освітньому форматі спрямована на забезпечення відповідного дошкільному віку способу проживання дитиною етапу життя, який формує психологічну зрілість дошкільника, готовність дитини до систематичного навчання в умовах нової української школи (життєві компетентності та здатність до навчання: мотивація, саморегуляція, вміння спілкуватися, сформований інтерес до пізнавальної діяльності).
Насамкінець педагоги отримали на групи нові іграшки, придбані за сприяння управління освіти і науки БМР та міської влади.

Кiлькiсть переглядiв: 149

Коментарi