• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Звіт керівника за 2017-2018 навчальний рік

Звіт керівника за 2017-2018 навчальний рік

2018-06-07

/Files/images/2017-2018_nr/20180607_171709.jpg

07.06.2018р. в ДНЗ "Лісова казка" відбулися загальні збори батьків та трудового колективу "Звіт керівника за 2017-2018 навчальний рік". На зборах, крім батьків та працівників ДНЗ, була присутня представник управління освіти і науки БМР Мартинюк Г.П.
На зборах виступила завідувач ДНЗ Савченко Л.А. зі звітом про пророблену роботу за навчальний рік.
Людмила Анатоліївна подякувала міській владі, управлінню освіти за заміну віконних прорізів у закладі, встановлення вентиляційної системи на харчоблоці закладу, а також за придбання іграшок для садочка та ігрової споруди "Будинок". Окрему подяку Людмила Анатоліївна висловила батькам за сприяння у придбанні та встановленні на ігрових майданчиках закладу споруд - "Автобуса", "Автобуса-малюка", "Трактора", "Пожежної машини".
Людмила Анатоліївна проаналізувала адміністративно-господарську роботу в ДНЗ "Лісова казка" протягом навчального року. Порівняла показники захворюваності за минулий рік та з січня по травень цього року, відмітивши зменшення, а то і відсутність деяких хвороб у вихованців закладу.
Перед присутніми виступила медсестра ДНЗ "Лісова казка" Незамай І.Л. /Files/images/2017-2018_nr/20180607_172819.jpgІнна Леонідівна наголосила на важливості щеплень для здоров'я дітей. Також розповіла про особливості харчування дітей влітку, порадивши звертати увагу на якість та ретельне миття овочів та фруктів, якими діти харчуються вдома.
Методичну роботу за 2017-2018 навчальний рік презентувала вихователь-методист Левковська Г.В. Галина Володимирівна ознайомила присутніх з річними завданнями навчально-виховної роботи закладу на 2017-2018 н.р. та видами методичної роботи, спрямованими на вирішення цих завдань. Вихователь-методист зазначила, що майстер-класи, семінари-практикуми, що проводяться у закладі, спрямовані на підвищення фахового рівня педагогів, вдосконалення їх професійних навичок. /Files/images/2017-2018_nr/20180607_173908.jpgГалина Володимирівна відзначила, що результатом є використання вихователями в роботі з дітьми інноваційних освітніх технологій - ІКТ, мнемотехніки та ін. Крім того, педагоги "Лісової казки" систематично презентують свій досвід роботи колегам з інших дошкільних закладів міста. В цьому навчальному році було проведено виїзний семінар-практикум в ДНЗ "Сонечко", а також семінар-практикум для вихователів дошкіільних навчальних закладів м.Бровари на базі ДНЗ "Лісова казка".
Галина Володимирівна зупинилася на організації свят та розваг у закладі, відзначивши їх систематичність, різноманітність, ясравість, а ще - новий формат деяких з них. Зокрема, Галина Володимирівна розповіла про BABY квест, який проходив у закладі 01.06.2018р., відмітивши якісну підготовку та креативність педагогів, яскраві враження та задоволення дітей.
Також Галина Володимирівна презентувала участь вихованців "Лісової казки" на фестивалі "Ми діти твої, Україно!" за участю дошкільних навчальних закладів м.Бровари, який традиційно проходить 31 травня у МКЦ "Прометей".
Вихователь-методист зазначила, що адміністрацією та педагогами закладу значна увага приділяється безпеці життєдіяльності. Галина Володимирівна ознайомила присутніх з видами роботи, що проводилися з дітьми протягом навчального року з даного питання.
Галина Володимирівна нагадала, що про всі події в садочку можна дізнатися на сайті ДНЗ "Лісова казка", подякувала батькам за активну участь в житті закладу.
Завідувач ДНЗ Савченко Л.А. також подякувала батькам за допомогу, розуміння та підтримку, висловила сподівання на подальшу співпрацю батьків та колективу ДНЗ.
Людмила Анатоліївна відповіла на ряд запитань від батьків.
Таємним голосуванням одностайною кількістю голосів роботу колективу та завідувача ДНЗ "Лісова казка" протягом 2017-2018 н.р. було оцінено на "задовільно".

Кiлькiсть переглядiв: 251

Коментарi