Підсумкові річні заняття

2018-05-22

/Files/images/2017-2018_nr/20180522_094328.jpg

Цікаві подорожі, пригоди, несподіванки завжди захоплюють дошкільнят. Граючись, діти не помічають, що навчаються. Адже ігрові завдання, що їх пропонує під час подорожі вихователь, вимагають певних знань та вмінь.
21.05.2018р. вихователь Демчишина Т.Д провела у старшій логопедичній групі "Капітошка" підсумкове річне інтегроване заняття з природи, розвитку мовлення, грамоти "Подорож у Королівство Рік".
У середній групі "Теремок" вихователь Герасименко Н.В. підготувала підсумкове річне інтегроване заняття з природи, розвитку мовлення "Друзі природи".
22.05.2018р. вихователь Рогова А.М. запросила колег та батьків вихованців групи "Теремок" на колективний перегляд підсумкового річного інтегрованого заняття з природи, ознайомлення з навколишнім, розвитку мовлення "Подорож у країну Мультляндію". Цього ж дня старшій логопедичній групі "Капітошка" відбулося підсумкове річне інтегроване заняття з математики, логіки, природи "У пошуках скарбів". Заняття підготувала та провела вихователь Мельник М.О.
Підсумкові річні заняття, що їх готували педагоги закладу, продемонстрували набуті за рік знання та вміння не лише дошкільнят, а й самих педагогів. Адже щоб навчання дітей було результативним, вихователю потрібно володіти не лише традиційними методиками, а й сучасними освітніми технологіями. У педагогів, які систематично підвищують свій професійний рівень, заняття отримують високу оцінку як колег, так і батьків.

Кiлькiсть переглядiв: 119

Коментарi