Підсумкові річні заняття

2018-05-16

/Files/images/2017-2018_nr/IMG-31e9417d236e9ad5a7f1bccde4e788f8-V.jpg

Традиційно наприкінці навчального року в ДНЗ "Лісова казка" проходять підсумкові річні заняття, на які запрошуються педагоги закладу та батьки наших вихованців. 15.05.2018р. вчитель-логопед Горбенко О.Г. провела в старшій логопедичній групі "Пізнайко" заняття з формування лексико-граматичних категорій мови "Подорож по планеті Земля". Завдяки цікавій мультимедійній презентації діти побували на всіх континентах, дізналися чимало нового про інші країни світу. А під час дидактичних ігор, запропонованих Олексаандрою Григорівною, старші дошкільнята мали змогу виявити вміння робити звуковий аналіз слова, визначати кількість складів у словах, підбирати слова на задану букву, читати.
16.05.2018р. пройшли заняття в середніх групах. В групі "Теремок" вихователь-методист Левковська Г.В. провела інтегроване заняття з математики, логіки, ознайомлення з навколишнім "У пошуках цифр". Захоплююча мандрівка містом у поєднанні з логіко-математичними іграми сприяла виявленню знань дітей про навколишній світ, активізувала мовлення та мислення дошкільників. Значна увага була приділена Галиною Володимирівною тренуванню пам'яті дітей. Вихованці середньої групи "Теремок" продемонстрували гарні навички кількісної та порядкової лічби, порівняння предметів за формою, кольором та величиною, орієнтування в просторі та на площині.
Вихователь середньої групи "Бджілка" Бондар К.С. підготувала для своїх вихованців інтегроване заняття з природи, розвитку мовлення, художньої літератури "Пригоди Їжачка". Катерина Сергіївна використала ігрові завдання на основі символічної синектики, мнемотехніки, в результаті чого діти показали свої вміння розповідати напам'ять вірші, складати описові розповіді про тварин.
Проведені заняття отримали схвальні відгуки від педагогів та батьків.

Кiлькiсть переглядiв: 154

Коментарi