Колективні перегляди

2018-03-20

/Files/images/2017-2018_nr/IMG-9a55649d9f5a7fb425023ee7341c1d23-V.jpg

20.03.2018р. відбулися колективні перегляди інтегрованих занять з використанням інноваційних технологій для мовленнєвого розвитку дошкільників.
В середній групі "Теремок" вихователь Рогова А.М. провела інтегроване заняття з природи, розвитку мовлення, художньої літератури "Прийшла весна". Цього разу завдяки прийомам мнемотехніки дошкільнята продемонстували, крім вміння розповідати заклички, вірші про весну, ще й гарні знання весняних прикмет.
В старшій логопедичній групі "Пізнайко" вчитель-логопед Горбенко О.Г. запропонувала переглянути інтегроване заняття з економічного виховання, грамоти, звуковимови "Теремок" на новий лад". На занятті було використано значну кількість дидактичних ігор, в тому числі на основі ейдетики, що дало змогу вчителю-логопеду виявити вміння дітей логічно мислити, диференціювати звуки, узгоджувати числівники з іменниками. Також діти охоче складали описові розповіді за схемою. Формат гри-драматизації дозволив педагогу утримувати увагу та стійкий інтерес старших дошкільників протягом усього заняття.
Слід відмітити використання на обох заняттях ІКТ (інформаційних комунікаційних технологій), що також дає можливість забезпечувати інтерес дітей та є одним із засобів розвитку мовлення дошкільників.

Кiлькiсть переглядiв: 116

Коментарi