Колективні перегляди

2018-03-06

/Files/images/2017-2018_nr/IMG_6070.JPG

Продовжуються колективні перегляди інтегрованих занять з художньої літератури з використанням мнемотехніки. 06.03.2018р. відбулися заняття в середній групі "Бджілка" та старшій логопедичній групі "Капітошка".
В середній групі "Бджілка" заняття "Казка "Колосок" на новий лад" провела вихователь Бондар К.С. Використання під час заняття мнемокарток довело їх ефективність у навчанні дітей переказуванню казок, розучуванні приказок та прислів'їв. А змінений сюжет казки, доповнений вдалими ігровими прийомами вихователя, забезпечив стійкий інтерес та активність малюків упродовж усього заняття.
Не менш цікавим було і заняття "Весна іде, красу несе", що його провела у старшій логопедичній групі "Капітошка" вихователь Мельник М.О. Родзинкою заняття було вміння дітей розповідати напам'ять вірші за мнемокартками та створювати самостійно асоціативний малюнок до вірша. Цікавими для дітей були і дидактичні ігри з природи, розвитку мовлення. Старші дошкільнята продемонстрували також вміння міркувати, доводити власну точку зору.
Обидва заняття були цікавими для присутніх на них педагогів та дали можливість побачити ефективність використання мнемотехніки у роботі з дітьми дошкільного віку.
/Files/images/2017-2018_nr/IMG_6134.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 177

Коментарi