Колективні перегляди

2018-02-23

/Files/images/2017-2018_nr/IMG_5999.JPG

23.02.2018р. в ДНЗ "Лісова казка" в рамках підготовки до педагогічної ради "Використання інноваційних освітніх технологій для інтелектуально-мовленнєвого розвитку дошкільників в процесі ознайомлення з українським фольклором" відбулися колективні перегляди інтегрованих занять.
Вихователь другої молодшої групи "Сонечко" Євстратенко Л.В. підготувала та провела заняття "Казочка "Курочка Ряба" на новий лад". Завдяки схемам, створеним на основі синектики, мнемотехніки та використаних під час заняття, діти продемонстували знання українських народних казок, вміння їх переказувати.
В середній групі "Теремок" заняття "У пошуках весни"проводила вихователь Герасименко Н.В. Використання прийомів мнемотехніки допомогло дітям згадати раніше вивчені заклички по весну, а також розучити під час заняття дитячу народну пісеньку "Щебетала пташечка".
Перегляди занять мали на меті підвищити рівень педагогів з використання в освітньо-виховній роботі з дітьми дошкільного віку сучасної ефективної технології засвоєння інформації - мнемотехніки. /Files/images/2017-2018_nr/синектика.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 134

Коментарi