• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Майстер-клас "Вивчення складу числа з використанням прийомів мнемотехніки"

Майстер-клас "Вивчення складу числа з використанням прийомів мнемотехніки"

2018-01-23

/Files/images/2017-2018_nr/IMG-904a23e2058c886db0236bc01aa42e8f-V.jpg

Усі батьки і вчителі зацікавлені в тому, щоб дитина легко і з задоволенням отримувала потрібні знання, була самостійною, добре закінчила навчально-виховний заклад. Однак дуже часто, зустрічаючись зі складним для сприйняття матеріалом (наприклад, таким як склад числа), дитина замість задоволення від засвоєння важливої для подальшого розвитку інформації, відчуває дискомфорт, у неї знижується мотивація до навчання, заняття не викликає зацікавленості. Подібні проблеми мають практично кожен вихователь чи вчитель, а також батьки.
В зв'язку з цим 24.01.2018р. вихователь-методист ДНЗ "Лісова казка" Левковська Г.В. провела для педагогів закладу майстер-клас з дітьми старшої логопедичної групи "Вивчення складу числа з використанням прийомів мнемотехніки".
Суть технології, авторами якої є фахівці Центру освітніх технологій Школи Ейдотехніки на чолі з Г.Чепурним, полягає в поданні цифрової інформації в образно-ігровій формі із використанням спеціальних ігор, розмальовок, казок, аудіозаписів. Такий підхід допомагає знизити хвилювання під час навчання, сприяє формуванню навичок самонавчання, а також розвитку звˊязного мовлення, логічного мислення, збагачення словникового запасу.

Кiлькiсть переглядiв: 249

Коментарi